Кейт Мос призна, че не може да откаже пушенето. Все още

...
Кейт Мос призна, че не може да откаже пушенето. Все още
Коментари Харесай

Супер модел се бори с възрастта: Няма да навърша 50 години, не се чувствам на 50

Кейт Мос призна, че не може да откаже пушенето.  " Все още пуша понякога ", сподели супермоделът пред " The Sunday Times " в изявление, написа " Page Six ". По нейни думи, когато човек спре да използва никотин си проличава по кожата. След като дните на тежките празненства към този момент са зад тила ѝ, тя също по този начин призна пред изданието, че  " отхвърля "  предстоящия си 50-и рожден ден през януари.

" Няма да навърша 50 години. Не се усещам на 50 ", признава. Не е загадка за никого, че моделът се е подлагал на козметични корекции, с цел да предотврати стареенето, само че пред изданието отхвърли да разяснява какво тъкмо си е слагала.

Известна също с излизанията по нощни заведения и навестяване на най-елитните места модел, споделя още:  " Сега, когато излизам, си потеглям в среднощ - това е моята граница. "  

Едно от най-известните лица в стилния отрасъл описа също, че преди се е отдавала на празненства и пиянство, само че към този момент не е подобен човек - към този момент практикува йога и избира да си седи у дома и да готви на щерка си. Впрочем тя върви по стъпките на майка си и развива кариера на модел. Дебютира на стилния подиум за " Miu Miu " през 2020 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР